Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ GORGONZOLA (ορεκτικό)


Καπνιστό χοιρινό με Gorgonzola


Καπνιστό χοιρινό με γέμιση
Γκοργκοντζόλα (ορεκτικό
)

Απλό και νόστιμο συνοδευτικό Για το κρασί της παρέας
Συνταγή \ Εκτέλεση
Νicolas Goudevenos Sammerstrand
Executive Chef

Υλικά (για 4 άτομα)

8 φέτες καπνιστού χοιρινού*
400 γραμμ. τυρί γκοργκοντζόλα
100 γραμμ. αγγουράκι τουρσί γλυκό
2 αχλάδια μεσαίου μεγέθους ( όχι πολύ ώριμα)
100 γραμμ. μαγιονέζα
100 γραμμ. Γιαούρτι στραγγιστό 10%

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε στο μπλέντερ το τυρί, τη μαγιονέζα το γιαούρτι και τα αγγουράκια τουρσί να γίνουν ομοιογενές μίγμα. Κόβουμε τα αχλάδια σε πολύ μικρούς κύβους και τα ανακατεύουμε με το μίγμα του τυριού. Γεμίζουμε τις φέτες του καπνιστού κάνοντας ομοιόμορφα ρολά. Σερβίρουμε πάνω σε πράσινη σαλάτα.

* Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το καπνιστό χοιρινό με προσούτο ή καπνιστή
γαλοπούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: