Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΟΙΞΕ.....Η Crazy Pastamania !!!!

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ....ΤΡΕΛΑ , ΣΕ....ΤΡΕΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
AΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ 5
(Εμπορικό κέντρο Αλέξανδρος)
ΓΑΛΑΤΣΙ
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ 210-2138383
ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
(ΚΥΨΕΛΗ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΛΑΜΠΡΙΝΗ, Α.ΠΑΤΗΣΙΑ.)

About Crazy Pastamania

Η Φωτό ΜουCrazy Pastamania
ΓΑΛΑΤΣΙ, ΑΘΗΝΑ, Greece
ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ PastaMania ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ.Ο ΕΛΛΗΝΟΣΟΥΗΔΟΣ EXECUTIVE CHEF NICOLAS SAMMERSTRAND ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ (ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ 170 ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ). ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕΦ ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΗΣ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ… ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΓΝΩΝ ΦΡΕΣΚΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ,ΓΕΥΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΕΓΚΑΡΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ( ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ) ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ... (ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΙΡΜEΣ ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ) ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ !!! ΤΗΡΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ....ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Μην ξεχνάτε (με) το λάδι!


Το προϊόν κατατεθέν της πατρίδας μας, το ελαιόλαδο, προστατεύει από τη νόσο Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη.

Οι επιστήμονες γνώριζαν ότι η ουσία ολεοκανθάλη του ελαιολάδου προσφέρει έντονη παυσίπονη και αντιφλεγμονώδη δράση. Τώρα οι ειδικοί του Monell Chemical Senses Center στην Φιλαδέλφεια διαπίστωσαν και μια ακόμη ευεργετική του επίδραση: αλλάζει τη δομή των χημικών ουσιών που ευθύνονται για την πρόκληση βλαβών στον εγκέφαλο και την ανάπτυξη της Αλτσχάιμερ.

Οι χημικές αυτές ουσίες πιστεύεται ότι διακόπτουν την ομαλή λειτουργία των νευρικών κυττάρων του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα να οδηγούν σταδιακά σε απώλεια μνήμης, θάνατο εγκεφαλικών κυττάρων και γενικότερη διαταραχή της λειτουργίας του εγκεφάλου.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο επικεφαλής της μελέτης δρ. Πολ Μπρέσλιν: «Τα ευρήματα αυτά θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη δημιουργία αποτελεσματικών θεραπειών για την αντιμετώπιση της Αλτσχάιμερ».

«Ο εμπλουτισμός της ήδη υπάρχουσας θεραπείας αντισωμάτων για το Αλτσχάιμερ με την ουσία ολεοκανθάλη του ελαιόλαδου, θα μπορούσε να οδηγήσει σε επιτυχή αποτελέσματα» λεει ο δρ. Μπρέσλιν και προσθέτει ότι «αυτό βέβαια θα επιβεβαιωθεί μόνο μέσα από κλινικές δοκιμές».

ΠΗΓΗ Vita