Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Eμβόλιο ... σκότωσε 26 παιδιά !!!


ΣΟΚ! Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας αναστέλλει εμβόλιο ... σκότωσε 26 παιδιά





dinatosinfo



Σύμφωνα με αναφορές, τουλάχιστον 26 παιδιά έχασαν τη ζωή τους και πολλά περισσότερα έχουν...

τραυματιστεί σοβαρά αφότου τους δόθηκε το 5 σε 1 εμβόλιο, Quinvaxem....

Οι εφημερίδες ανέφεραν ότι όλα τα θύματα υπέστησαν δυσμενείς αντιδράσεις συμπεριλαμβανομένων τον πυρετό, έμετο και εμφάνιση μώλωπων σε όλο τους το σώμα.



Το Quinvaxem, που προσφέρεται χωρίς καμία επιβάρυνση στους αποδέκτες από τη UNICEF, είναι ένα προεπιλεγμένο σε δοκιμή εμβόλιο στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Σήμερα δίνεται σε μικρά μωρά ηλικίας ακόμη και οκτώ εβδομάδων, το πενταπλό εμβόλιο λέγεται ότι δίνεται για την προστασία των βρεφών και των μικρών παιδιών κατά της διφθερίτιδας, του τετάνου, του κοκκύτη, της ηπατίτιδας Β και Hib (Haemophilus influenzae τύπου b).



Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι τοπικές αρχές έχουν αναστείλει όλες τις αμφιλεγόμενες παρτίδες για δοκιμή. Ωστόσο, το Υπουργείο Υγείας είπε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με την ποιότητα, την διανομή, την διατήρηση ή την διαχείριση του εμβολίου.



Αν και θάνατοι έχουν αναφερθεί από το Βιετνάμ, τη Σρι Λάνκα, το Πακιστάν, το Μπουτάν και την Ινδία, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) υπερασπίζεται την ασφάλεια του Quinvaxem, δηλώνοντας ότι όλες οι μελέτες τους από το εμβόλιο, που κατασκευάζονται στην Νότια Κορέα, επιβεβαιώνουν την ασφάλεια του!



Τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα!



Ακόμα μια φορά, εδώ υπάρχει ενα παράδειγμα των παιδιών που πεθαίνουν και πολλά άλλα που υποφέρουν φρικτά απο τις παρενέργειες ενός εμβολίου που δοκιμάστηκε σε ευάλωτα παιδιά στις αναπτυσσόμενες χώρες.



Δεν είναι πολύ καιρός που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει σταματήσει να προσποιείται ότι είναι στην επιχείρηση για την προστασία των παιδιών και την εισαγωγή τους προς το γεγονός ότι είναι αντί μέρος ενός προγράμματος μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού; καλώ τους αναγνώστες να διαβάσουν ένα έγγραφο γραμμένο από την Δρ Rebecca Carley με τίτλο “Εμβολιασμοί : Τα Αληθινά όπλα μαζικής καταστροφής που προκαλούνται απο (εμβόλιο-προκληθείσες ασθένειες) (Μια επιδημία Γενοκτονίας), στην οποία δηλώνει:



Στην πραγματικότητα, η «πρόληψη» της ασθένειας μέσω του εμβολιασμού είναι, στην πραγματικότητα, μία ανικανότητα να αποβληθούν οι μικροοργανισμοί λόγω της καταστολής της μεταδιδόμενης μέσω κυττάρων απάντησης.Έτσι, αντί για την πρόληψη των ασθενειών, η ασθένεια στην πραγματικότητα εμποδίζεται ώστε να να μην επιλυθεί ποτέ.



Έχει γίνει δεύτερη φύση για τους ομοίους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της UNICEF να προσφέρουν δωρεάν δοκιμές και απαγορευμένους εμβολιασμούς για τους φτωχούς και τους ευάλωτους πληθυσμούς στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Είναι επίσης κι αυτά παιδιά του Θεού, και είναι το ίδιο πολύτιμα. Δεν είναι πειραματόζωα ή ινδικά χοιρίδια που δοκιμάζονται στον ελεύθερο χρόνο τους. Είναι σαν τα οποιαδήποτε άλλα παιδιά.



Έχουν αδέλφια, αδελφές, μητέρες, πατέρες, θείες, θείους και παππούδες που τους αγαπούν ακριβά. Οι αθώοι γονείς πιστεύουν την προπαγάνδα που τους τροφοδοτείται από τους ομοίους της UNICEF. Πιστεύουν ότι αυτά τα εμβόλια είναι ασφαλή και θα προστατεύσουν τα πολύτιμα μωρά τους. Αντ ‘αυτού, τα παιδιά τους πεθαίνουν με τον πιο φρικιαστικό θάνατο μετά τη χορήγηση των εμβολίων.


Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Yποπτες συναλλαγές γαλακτοβιομηχανίας με σούπερ-μάρκετ


Στο μικροσκόπιο ύποπτες συναλλαγές γαλακτοβιομηχανίας με σούπερ-μάρκετ

Υποπτες συμφωνίες με αλυσίδες σούπερ μάρκετ, με στόχο την προώθηση και προβολή προϊόντων, καταλογίζει το ΣΔΟΕ σε εκπροσώπους γαλακτοβιομηχανίας, που εδρεύει στη Βόρεια Ελλάδα.

Στο μικροσκόπιο ύποπτες συναλλαγές γαλακτοβιομηχανίας με σούπερ-μάρκετ
Συγκεκριμένα, έρευνα του Σώματος αποκάλυψε ότι εκδόθηκαν συνολικά 1053 εικονικά τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, συνολικού ύψους 27,66 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία φέρεται ότι εκδόθηκαν κατά το διάστημα 2004-2009 από έξι αλυσίδες σούπερ μάρκετ και αφορούσαν συμφωνίες προώθησης και προβολής προϊόντων της γαλακτοβιομηχανίας.
Σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας, που διενήργησε την έρευνα ύστερα από καταγγελίες, τα παραπάνω τιμολόγια αποτελούσαν «παρεχόμενες εκπτώσεις» προς τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Η υπόθεση απασχολεί την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης Πρωτοδικών, η οποία δια του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Λάμπρου Τσόγκα, παρήγγειλε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτική εξέταση σε Πταισματοδίκη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της έκδοσης και αποδοχής ψευδών φορολογικών στοιχείων.
Οπως σημειώνεται στο πόρισμα, «η ζημία του Δημοσίου από την παραπάνω πρακτική-μηχανισμό, είναι η μη εμφάνιση του πραγματικού κόστους αγοράς των προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ και τελικώς η χειραγώγηση των τιμών σε υψηλότερα επίπεδα».
Ηδη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας έχουν κληθεί να δώσουν ανωμοτί κατάθεση, ως ύποπτοι τέλεσης παράνομων πράξεων. Παράλληλα, η έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να επεκταθεί στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, αλλά και σε άλλες εμπλεκόμενες γαλακτοβιομηχανίες.

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ !!!


ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΟΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ
Αυτό το ποτό ΘΑΥΜΑ κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό.Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει για να επιστήσει την προσοχή των ανθρώπων που έχουν καρκίνο. Αυτό είναι ένα ποτό που μπορεί να σας προστατεύσει απο τα μολυσμένα κύτταρα που σχηματίζονται στο σώμα σας, ή να περιορίσει την ανάπτυξη τους! Ο κ. Seto είχε καρκίνο του πνεύμονα.
Του σύστησε να πίνει αυτό το ποτό ένας διάσημος βοτανολόγος από την Κίνα. Έπαιρνε αυτό το ποτό επιμελώς για 3 μήνες, τώρα η υγεία του έχει αποκατασταθεί, και ο ίδιος είναι έτοιμος να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής. Χάρη σε αυτό το ποτό! Δεν βλάπτει σε τίποτα να δοκιμάσετε.
Είναι σαν ένα ποτό θαύμα! Είναι απλό.
Χρειάζεται μία...
.. ρίζα τεύτλων (δηλαδή των παντζαριών), ένα καρότο και ένα μήλο, που θα τα συνδυάσετε μαζί για να κάνουν το χυμό! Πλύνετε τα παραπάνω, τα κόβεται με τη φλούδα σε κομμάτια - τα βάζετε στον αποχυμωτή, και αμέσως πίνετε το χυμό. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο λεμόνι ή λάιμ για περισσότερο δροσιστική γεύση.
Αυτό το ποτό θαύμα είναι αποτελεσματικό για τις ακόλουθες παθήσεις:
1. Αποτρέπει τα καρκινικά κύτταρα που αναπτύσσονται, και συγκρατεί τα καρκινικά κύτταρα να μην αναπτυχθούν.
2. Αποτρέπει την ασθένεια του ήπατος, νεφρού, πάγκρεας, καθώς και να θεραπεύσει το έλκος.
3. Ενίσχύει τον πνεύμονα, την πρόληψη καρδιακής προσβολής και την υψηλή αρτηριακή πίεση.
4. Ενίσχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
5. Καλό για την όραση, τα κόκκινα και τα κουρασμένα μάτια ή την ξηροφθαλμία
6. Βοηθάει στην εξάλειψη του μυϊκού πόνου
7. Αποτοξινώνει, βοηθόντας την κινητικότητα του εντέρου, και εξαλείφει την δυσκοιλιότητα. Επομένως θα κάνει το δέρμα σας πιό υγιές και να φαίνεται πιο λαμπερό. Σαν να το έστειλε ο Θεός για το πρόβλημα της ακμής.
8. Βελτιώνει την κακοσμία του στόματος, που οφείλεται στην δυσπεψία, και την λοίμωξη του λαιμού.
9.Βελτιώνει τους πόνους.
10. Βοηθάει τον πάσχων απο αλλεργική ρινίτιδα (πυρετός εκ χόρτου).
Δεν υπάρχει απολύτως καμία παρενέργεια. Ιδιαίτερα θρεπτικό και απορροφάται εύκολα. Πολύ αποτελεσματικό αν χρειαστεί να χάσετε βάρος.Θα παρατηρήσετε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα βελτιωθεί μετά από 2 εβδομάδες.
Φροντίστε να το πίνετε αμέσως από τον αποχυμωτή για καλύτερο αποτέλεσμα.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.

                           Αξίζει να το διαβάσετε!!!


Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ


Εύκολη σαλατα με μακαρόνια, για όταν δεν έχουμε χρόνο να μαγειρέψουμε τη σάλτσα, αλλά δε θέλουμε να φάμε και σκέτα μακαρόνια με κέτσαπ...

Τι χρειαζόμαστε:

  • Βρασμένα και κρυωμένα μακαρόνια πένες ή βίδες
  • Ντομάτες (για δύο άτομα αρκεί μια μισή μέτρια ντομάτα, αλλά αν θέλετε φουλ σάλτσα, βάλτε περισσότερες) 
  • Φέτα (όση βάζετε στη χωριάτικη σαλάτα, όσο προτιμάτε)
  • 1 σκελίδα σκόρδο ή λίγο αποξηραμένο και μισό μέτριο κρεμμύδι.
  • πιπέρι
  • λίγο αλάτι (λόγω της φέτας)
  • ρίγανη
  • ελαιόλαδο
Προεραιτικά :
  • Πιπεριά (το ίδιο με τη φέτα, όσο θέλετε)
  • Ελιές χωρίς κουκούτσι

Πως το κάνουμε:

  1. Βάζετε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στο μούλτι, λιώνετε και ρίχνετε στα μακαρόνια, ανακατεύετε και είναι έτοιμο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τρώγεται και από το ψυγείο μια χαρά, ό,τι πρέπει για γρήγορο γεύμα, δεν έχει και πολλές θερμίδες

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Επιστρέφουν τα κεφτεδάκια στα ΙΚΕΑ μετά από αλλαγές προμηθευτών


Επιστρέφουν τα κεφτεδάκια στα ΙΚΕΑ

Τα κεφτεδάκια, ένα προϊόν-σήμα κατατεθέν των εστιατορίων που λειτουργούν στα καταστήματα του ομίλου ΙΚΕΑ, επιστρέφουν στο μενού μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε τον περασμένο μήνα, όταν εντοπίστηκε στη σύνθεσή τους κρέας αλόγου, με νέους ελέγχους στην αλυσίδα εφοδιασμού "από την κτηνοτροφική μονάδα έως το πιρούνι" του καταναλωτή, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του τμήματος τροφίμων του ομίλου.
Ο ΙΚΕΑ σταμάτησε το Φεβρουάριο να πουλά τα κεφτεδάκια που παρασκεύαζε ο κύριος προμηθευτής του, η εταιρεία Familjen Dafgard στη Σουηδία, αφού έλεγχοι έδειξαν ότι μια παρτίδα περιείχε κρέας αλόγου.
Ο διευθύνων σύμβουλος του IKEA Foods Έντουαρντ Μοχρ δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι οι καφετέριες των καταστημάτων του ομίλου στη Σουηδία, τη Δανία και τη Φινλανδία άρχισαν και πάλι σήμερα να πωλούν κεφτεδάκια.
Κεφτέδες από την εταιρεία Familjen Dafgard, η οποία προμηθεύει σχεδόν όλα τα καταστήματα του ΙΚΕΑ στην Ευρώπη, θα πωλούνται και πάλι σε όλα τα καταστήματα από τα μέσα Απριλίου.
"Θέλουμε να θέσουμε σε εφαρμογή ένα πρότυπο ανιχνευσιμότητας, που θα καταγράφει την πορεία του κρέατος από την κτηνοτροφική μονάδα ως το πιρούνι", είπε.
"Αυτό σημαίνει ότι θεσπίζουμε ένα σύστημα ελέγχου για τους προμηθευτές και αφαιρούμε ορισμένα στοιχεία από την αλυσίδα των προμηθειών, όπως οι έμποροι. Εξετάζουμε επίσης τη δυνατότητα να γίνεται μαζί η σφαγή και η αφαίρεση των οστών".
Ο Μοχρ είπε ότι ο ΙΚΕΑ υποχρέωσε την Familjen Dafgard να διακόψει τη συνεργασία της με οκτώ από τους 15 προμηθευτές της, συμπεριλαμβανομένου του εισαγωγέα κρέατος που περιείχε κατά ένα μέρος του και κρέας αλόγου, ενώ θα μειώσει τον αριθμό των χωρών από τις οποίες αγοράζει κρέας.

Ήξεραν ότι χρησιμοποιούσαν κρέας αλόγου στα προϊόντα τους


ΕΦΕΤ: Ήξεραν ότι χρησιμοποιούσαν κρέας αλόγου στα προϊόντα τους

Ο ΕΦΕΤ υποστηρίζει ότι οι εταιρείες που χρησιμοποιούσαν το αλογίσιο κρέας για τη δημιουργία προϊόντων κρέατος και αλλαντικών γνώριζαν εκ των προτέρων ότι το κρέας προερχόταν από άλογο.
Μετά το σκάνδαλο με την εισαγωγή αλογίσιου κρέατος στη διατροφική αλυσίδα, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) αναμένει την παρέμβαση των δύο εισαγγελέων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Στους φακέλους που έχει αποστείλει ο ΕΦΕΤ στις εισαγγελίες, στοιχειοθετείται, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ότι οι εταιρείες που χρησιμοποιούσαν το αλογίσιο κρέας για τη δημιουργία προϊόντων κρέατος και αλλαντικών γνώριζαν εκ των προτέρων ότι το κρέας αυτό προέρχονταν από άλογο.
Σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ και τα στοιχεία που έχει καταγράψει μέχρι τώρα, περισσότεροι από 75 τόνοι αλογίσιου κρέατος έχουν καταναλωθεί στην Ελλάδα χωρίς να το γνωρίζουν οι καταναλωτές.