Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Καπνιστό χοιρινό με γκορκοντζόλα

Παρασκευή, 4 Απρίλιος 2008

Καπνιστό χοιρινό με Gorgonzola


Καπνιστό χοιρινό με γέμιση
Γκοργκοντζόλα (ορεκτικό
)

Απλό και νόστιμο συνοδευτικό Για το κρασί της παρέας
Συνταγή \ Εκτέλεση
Νicolas Sammerstrand
Executive Chef

Υλικά (για 4 άτομα)

8 φέτες καπνιστού χοιρινού*
400 γραμμ. τυρί γκοργκοντζόλα
100 γραμμ. αγγουράκι τουρσί γλυκό
2 αχλάδια μεσαίου μεγέθους ( όχι πολύ ώριμα)
100 γραμμ. μαγιονέζα

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε στο μπλέντερ το τυρί, τη μαγιονέζα και τα αγγουράκια τουρσί να γίνουν ομοιογενές μίγμα. Κόβουμε τα αχλάδια σε πολύ μικρούς κύβους και τα ανακατεύουμε με το μίγμα του τυριού. Γεμίζουμε τις φέτες του καπνιστού κάνοντας ομοιόμορφα ρολά. Σερβίρουμε πάνω σε πράσινη σαλάτα.

* Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το καπνιστό χοιρινό με προσούτο ή καπνιστή
γαλοπούλα.

Ετικέτες

3 σχόλια:

Unknown είπε...

γειά σας ονομάζομαι Μάριος Γλύκας και θαυμάζω την μαγειρίκη.
Είναι αυτο που λέω έκανα αγάπη μου την μαγειρική
Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω και άν ξερετε ψάχνω να βρώ ενα blog η μια ιστοσελιδα που να έχει πολύ ωραια πιάτα και όταν λέω ωραία να είναι πολύ ψαγμένα.
Μου άρεσε πολύ η μαγειρική και το μόνο που κατάφερα είναι να κάνω σεμινάρια στο έξωτερικο και να φτιάχνω καινουργια πιατα όσο γίνεται καλύτερα και εντυπωσιακά
Σας ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα και κάποια στιγμή θα ήθελα να μάθω πολλά πράγματα απο εσας με φιλική εκτίμηση ΜΑΡΙΟΣ ΓΛΥΚΑΣ

Unknown είπε...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΡΙΟΣ ΓΛΥΚΑΣ

Unknown είπε...

απλα κερδισα να το ξερετε