AMBROSIA DRESSING OF MEDITERRANEAN
Ταιριάζει απόλυτα σε σαλάτες λαχανικών, σε ολόκληρες πατάτες ψημένες(χαραγμένες σε
βαθύ Χ) και γενικά σε ψημένο και βραστό ψάρι ψαχνό και σε κρύο χοιρινό .
Υλικά
Μισό κιλό ξυνόγαλο σουρωμένο από τα υγρά του σε τουλouπάνι
200 γρ μαγιονέζα
1/2 ματσάκι περ. 10 γραμμ. ψιλοκομμένο σχινόπρασο
1/2 ματσάκι περ. 15 γραμμ. ψιλοκομμένο άνηθο
1/5 ψιλοκομμένο η τριμένο στον τρίφτη μήλο (προτιμώ το ξυνόμηλο)
1 κοφτή κουταλιά του γλυκού τριμένο σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Γλυκάνισο τριμένο στην μύτη κουταλιού του γλυκού ή εναλλακτικά 15-20 σταγόνες
Ούζο
Αλάτι – πιπέρι μαύρο
Παρασκευή
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά, αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες και σερβίρουμε σε
Θερμοκρασία δωματίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου