Ανάκληση κέτσαπ με αφαλατοξίνες
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σκόνη πάπρικα από την Ινδία που χρησιμοποιείται για την παρασκευή της συγκεκριμένης κέτσαπ περιέχει αφλατοξίνες, σε επίπεδο που υπερβαίνει τα επιτρεπτά όρια.
Πρόκειται για τα εξής προϊόντα : α) SALSA ROSSA PICCANTE BIO, σε συσκευασία των 350 g με αριθμό παρτίδας 15909 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 08.06.2011, β) SALSA ROSSA BALSAMICA BIO, σε συσκευασία των 350 g με αριθμό παρτίδας 26409 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 21.09.2011, γ) SALSA ROSSA ΒΙΟ, σε συσκευασία των 350 g με αριθμό παρτίδας 02810 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 28.01.2012 και δ) SALSA ROSSA BARBEQUE BIO, σε συσκευασία των 330 g με αριθμό παρτίδας 26409 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 21.09.2011.
Στην ελληνική αγορά έχουν διακινηθεί 119 τεμάχια των εν λόγω κέτσαπ από τις εταιρείες «ItalFood ΕΠΕ» και «Select Salmon House - Τ. Χατζητριανταφύλλου & ΣΙΑ ΟΕ».
Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα καλούνται να μην τα καταναλώσουν.
Πηγη zougla.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου