Σολομός με κρούστα Σκόρδου και Χορταρικών
Παρουσίαση Χρόνος προετοιμασίας 35 λεπτά Μερίδες: 4 |
Υλικά
- 50 γρ λευκό ψωμί σε φέτες
- τρίμμα από 1 λεμόνι
- 4 φιλέτα σολομού
- 100 γρ κρέμα τυρί φιλαδέλφεια με Σκόρδο και Χορταρικά
- 600 γρ πατάτες
- 200 γρ σαλάτα πράσινη
Εκτέλεση
1. | Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C βαθμούς. |
2. | Τοποθετείτε το ψωμί σε ένα μίξερ και πολτοποιείτε μέχρι να γίνει τρίμα. Στη συνέχεια, προσθέτετε στο μείγμα το τρίμμα λεμονιού. |
3. | Τοποθετείτε το σολομό σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και απλώνετε μια χοντρή στρώση τυρί . Προσθέτετε το τριμμένο ψωμί, πιέζοντας το ελαφρά μέσα στο τυρί Ψήνετε στο φούρνο για 20-25 λεπτά. |
4. | Βράζετε τις πατάτες έως ότου μαλακώσουν και σερβίρετε με το σολομό και τη σαλάτα. |
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα:
1499.3kJ / 358.0 kcal
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου