Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Καπνιστό χοιρινό με γκορκοντζόλα

Παρασκευή, 4 Απρίλιος 2008

Καπνιστό χοιρινό με Gorgonzola


Καπνιστό χοιρινό με γέμιση
Γκοργκοντζόλα (ορεκτικό
)

Απλό και νόστιμο συνοδευτικό Για το κρασί της παρέας
Συνταγή \ Εκτέλεση
Νicolas Sammerstrand
Executive Chef

Υλικά (για 4 άτομα)

8 φέτες καπνιστού χοιρινού*
400 γραμμ. τυρί γκοργκοντζόλα
100 γραμμ. αγγουράκι τουρσί γλυκό
2 αχλάδια μεσαίου μεγέθους ( όχι πολύ ώριμα)
100 γραμμ. μαγιονέζα

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε στο μπλέντερ το τυρί, τη μαγιονέζα και τα αγγουράκια τουρσί να γίνουν ομοιογενές μίγμα. Κόβουμε τα αχλάδια σε πολύ μικρούς κύβους και τα ανακατεύουμε με το μίγμα του τυριού. Γεμίζουμε τις φέτες του καπνιστού κάνοντας ομοιόμορφα ρολά. Σερβίρουμε πάνω σε πράσινη σαλάτα.

* Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το καπνιστό χοιρινό με προσούτο ή καπνιστή
γαλοπούλα.

Ετικέτες