Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

ΙΠΠΟΦΑΕΣ...Ο ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


ΙΠΠΟΦΑΕΣ,,, ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ


Με 190 θρεπτικά συστατικά, βιταμίνη C και Ε, πλούσιο σε αντιοξιδωτικά, λιπαρά οξέα Ω3, Ω6, Ω9 και Ω7 που μόνο αυτό περιέχει, το ΙΠΠΟΦΑΕΣ δίκαια κατέχει την κορυφαία θέση ανάμεσα στα συμπληρώματα διατροφής. Προσφέρει δύναμη και ενέργεια, ενισχύει το ανοσοποιητικό και το καρδιαγγειακό σύστημα, προλαμβάνει από τις κοινές παθήσεις και θωρακίζει τον οργανισμό απέναντι στον καρκίνο και την πρόωρη γήρανση.
Παρασκευάζεται από το ομώνυμο θαυματουργό φυτό, το Ιπποφαές, το οποίο θεωρείται βασιλιάς των φυτών για τα θρεπτικά του συστατικά και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλο τον κόσμο όσο και δυσεύρετο.
Το ΙΠΠΟΦΑΕΣ αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα φυτά της γης και η ευεργετική του δράση είχε εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους αρχαίους Έλληνες. Στις εκστρατείες του Μ. Αλεξάνδρου είχε παρατηρηθεί ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα θεραπεύονταν τρώγοντας τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού, ενώ το τρίχωμά τους άρχιζε να γυαλίζει, γεγονός στο οποίο οφείλεται και η ονομασία του (ίππο-φάος = άλογο που γυαλίζει). Μετά την ανακάλυψη αυτή, το ΙΠΠΟΦΑΕΣ έγινε το απαραίτητο τονωτικό των πολεμιστών σε κάθε εκστρατεία, για να προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και δύναμη. Πλούσιο σε βιταμίνες, εξασφαλίζει ζωτικότητα και υγεία, ρυθμίζει τις σωματικές λειτουργίες, αυξάνει την αντοχή του οργανισμού στις ασθένειες και το άγχος και προστατεύει το νευρικό σύστημα. Η βιταμίνη Α που περιέχει, ασκεί ιδιαίτερα θετική επίδραση στα μάτια, το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια ενώ τα πλούσια αποθέματά του σε βιταμίνη Ε, συμβάλλουν στη βελτίωση της πνευματικής και σωματικής απόδοσης του οργανισμού. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην αντιοξιδωτική του δράση. Το Ιπποφαές επιτυγχάνει με τον καλύτερο τρόπο τη ριζική απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ζωτικότητα και ενέργεια. Και τα οφέλη δεν τελειώνουν εδώ... Το ΙΠΠΟΦΑΕΣ είναι το μόνο που περιέχει περισσότερα από 15 ενεργά αντιοξειδωτικό συστατικά, γεγονός που το καθιστά μία από τις κορυφαίες αντικαρκινικές τροφές στον κόσμο.
Αλλά και ως συμπληρωματικό διαίτης, αποδεικνύεται η κορυφαία επιλογή। Η αφθονία του σε λιπαρά οξέα και αμινοξέα συντελεί στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στην επιτάχυνση των διαδικασιών μεταβολισμού, βελτιστοποιεί τις καύσεις ενώ παράλληλα δημιουργεί αίσθημα κορεσμού. Χάρη στο ΙΠΠΟΦΑΕΣ, το δέρμα σας θα λάμπει από ομορφιά και υγεία! Η μοναδική του σύσταση δρα ανασταλτικά στα σημάδια του χρόνου εξασφαλίζοντας ένα σφριγηλό υγιές δέρμα! Λόγω της υγρής μορφής της κάψουλας, το έλαιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως θεραπευτικό μέσο στον αποχρωματισμό δέρματος, στις φακίδες, ενάντια της πρόωρης γήρανσης, στην απολέπιση, στην ακμή και στην επαναλαμβανόμενη δερματίτιδα. Επιπλέον προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στις μέρες μας.
Το βρίσκουμε στα φαρμακεία।
Ας γυρίσουμε στην φύση λοιπόν !!!

3 σχόλια:

Κωνσταντίνα είπε...

opoios endiafere gia to fyto,to exo eisagi apo galia.6974025307 andreas

JoJoNeiro είπε...

Έχω αγοράσει μια σακούλα Ιπποφαές, το πρόβλημά μου είναι πώς το μαγειρεύω τώρα!.. Το δοκίμασα λίγο σκέτο (δεν τρώγεται με τίποτα), μπορώ να έχω κάποια συνταγή?

Nicolas Sammerstrand Goudevenos είπε...

ΤΟ ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΣΑΝ ΓΛΥΚΟ,ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ. 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.υΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΠΠΟΦΑΕΣ ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ Η ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΔΕΝΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΩΜΟ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΑ (ΛΑΔΙ).